Metsäpalveluja
Autamme huolehtimaan metsästäsi
Haluatko apua metsästäsi huolehtimiseen?
Nykyään harva metsänomistaja pystyy huolehtimaan metsästään isovanhempiemme tapaan. Palstat saattavat sijaita kaukanakin ja ehkä aika tai osaaminen koetaan riittämättömäksi.

Metsäsi kaipaa kuitenkin huolenpitoa entiseen malliin. Me olemme valmiit auttamaan. Toimialueenamme on Alajärvi, Kuortane, Soini ja Ähtäri ympäristöineen.

Ota yhteyttä moderniin metsäpalveluyritykseen, se kannattaa!
Huolenpidosta hyötyvät kaikki
Metsäomaisuudestaan kannatta aina pitää huolta. Ajatteletpa sitten omia eläkepäiviäsi tai lastesi ja lastenlastesi tulevaisuutta metsästäsi huolehtiminen on tärkeää. Edullistakin se on: usein jo hoitotoimenpiteistäkin saa tuloja.

Ei pidä unohtaa luontoakaan. Luonnonhoito on oleellinen osa nykyaikaista metsänhoitoa. Linnut, nisäkkäät, kasvit ja pieneliöt viihtyvät ympäristöarvoista huolehdituissa metsissä paljon paremmin kuin vuosikymmeniksi unohdetuissa umpeenkasvaneissa tiheiköissä.

Nykyään metsänomistaja saa valita varsin vapaasti hoitotapansa, olipa päätavoitteena sitten tehokas metsän kasvatus, laatupuun tai puuenergian tuotanto tai vaikkapa metsän osien määräaikainen rauhoitus. Ja kaikki nuo vaihtoehdot voivat olla taloudellisesti hyvinkin kannattavia.
Me autamme sinua pitämään metsästäsi huolta isovanhempiemme tapaan.

Voimme tehdä monipuolisen suosituksen haluamasi hoitotavan mukaisista metsäsi tarvitsemista toimenpiteistä lähivuosille, arvioida niiden kustannustasot ja mahdollisesti saatavilla olevat myynitulot ja avustukset. Neuvomme myös miten teettää tai päivittää metsätalous- suunnitelman jos se on tarpeen.
Voimme käydä tarkistamassa metsiesi kunnon muutaman kerran vuodessa ja aina jos alueella on ollut kovempia myrskyjä, hoitaa puolestasi taimien istutukset, taimikoiden perkaukset ja taimikonhoidot. Teemme leimikoiden ennakkoraivauksia ja säästöpuuryhmien ja muiden luonnonhoitokohteiden merkkauksia. Autamme sinua siis toimimaan metsiesi parhaaksi jos et itse jostain syystä voi tai ehdi.
Copyright 2012 Viarina Oy